Få foretaget en formaldehyd-undersøgelse

Vi kan tilbyde at foretage en formaldehyd-udernsøgelse i din bolig eller virksomhedVi kan tilbyde at foretage en undersøgelse for problemer med formaldehyd i din bolig eller virksomhed.

Har du mistanke om problemer med formaldehyd i din bolig eller virksomheden, kan vi hjælpe med at foretage en undersøgelse. Ved undersøgelsen screener vi i første omgang det eller de lokaler, der ønskes undersøgt, med en Dräger Bio-Check Formaldehyd test.

Dräger Bio-Check Formaldehyd test er et emzym-baseret målesystem til udførelse af vejledende målinger af formaldehyd, hvor man enkelt og hurtigt kan teste koncentrationen af formaldehyd i luften. Denne formaldehyd test er den oftest anvendte i Danmark, ligesom den er gennemtestet og godkendt af en række organisationer.

Selve testen foregår over to timer. Herefter får man et billede af, om niveauet af formaldehyd i indeluften er over eller under grænseværdien.

Viser resultatet at niveauet af formaldehyd er tæt på eller over grænseværdien, vil vi normalt også tage en luftprøve. Denne prøve bliver så analyseret via såkaldt kammermetode på et akkrediteret laboratorium efter EN 717-1 standarden for et helt præcist resultat.

En formaldehyd-undersøgelse koster fra kr. 2.450,- (evt. plus kørsel). Dertil kommer prisen for test. En Dräger Bio-Check Formaldehyd test koster 445 kroner (vi giver gerne rabat ved flere test), mens laboratorie-test koster 1.800 kroner pr. stk. Alle priser er inkl. moms.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information på på tlf. 31 11 90 00 eller info@agx.dk. Eller et uforpligtende tilbud, uanset om det er for et enkelt rum eller en hel kontorbygning.
Call Now Button