Få foretaget en formaldehyd-undersøgelse

Vi kan tilbyde at foretage en formaldehyd-undersøgelse i din bolig eller virksomhedVi kan undersøge for problemer med formaldehyd i bolig og virksomhed.

Har du mistanke om problemer med formaldehyd i din bolig eller virksomheden, kan vi hjælpe med at foretage en undersøgelse. Ved undersøgelsen screener vi i første omgang det eller de lokaler, der ønskes undersøgt, med en elektronisk formaldehydmåler.

Den elektroniske formaldehydmåler benytter en avanceret, elektrokemisk sensor, hvilket gør apparatet meget præcist. Dermed kan vi nemt og hurtigt fastslå om koncentrationen af formaldehyd i luften er under eller over den anbefalede grænseværdi på 0,1 mg/m³.

Viser resultatet at niveauet af formaldehyd er tæt på eller over grænseværdien, vil vi normalt også tage en luftprøve. Denne prøve bliver så analyseret via såkaldt kammermetode på et akkrediteret laboratorium efter EN 717-1 standarden for et helt præcist resultat.

En formaldehyd-undersøgelse koster fra kr. 2.450,- (evt. plus kørsel). Dertil kommer prisen for test. En laboratorie-test koster 1.800 kroner pr. stk. Alle priser er inkl. moms.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for at få et uforpligtende tilbud, uanset om det er for et enkelt rum eller en hel kontorbygning. Du kan benytte kontaktformularen her på siden.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller info@agx.dk.

Kontakt os vedr. formaldehyd-undersøgelse
* Skal udfyldes
Call Now Button